Суспільство

Житомирські міліціонери стали для сиріт добрими Миколаями

20 December 2007, 10:33

19 грудня – особливий день, насамперед для дітей. Адже малеча із самісінького ранку заглядає під подушки, шукаючи подарунків від Святого Миколая. Цього дня вже вкотре зустрічали вихованці Радомишльської загальноосвітньої школи-інтернату своїх шефів, які завітали до дітей на чолі із заступником начальника УМВС України в Житомирській області полковником міліції Валерієм Марчевським, повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирської області.

Дитячі очі світилися радістю, маленькі рученята тягнулись до гостей, ніби шукали захисту в надійних руках їх покровителів. Хлопчики та дівчатка наперебій щебетали навколо шефів, розповідаючи та показуючи, як їм живеться разом в одній величезній сім’ї. І недарма саме в сім’ї, оскільки в Радомишльській школі-інтернаті створено групу сімейного типу для дітей-сиріт: братики і сестрички, які живуть, харчуються, виховуються разом, тільки навчаються у різних класах.

Гостей діти зустрічали у затишній вітальні. Всі охайні, доброзичливі, чимось схожі на маленьких пташенят – ось якими побачили дітей гості. Кожному з вихованців було надано слово, і вони з радістю розповідали про те, як вони живуть, що вміють робити і про що мріють.

Звичайно ж, шефи з міліції для вихованців інтернату – добрі чарівники з казки, які завжди привозять подарунки і здійснюють мрії. А тим паче у такий святковий день. Адже для них, дітей зі знівеченою долею, це так важливо – почувати майже батьківську турботу, піклування та захист. А ще важливіше – відчути, що кожен з них комусь все-таки потрібен, що про кожного з них не забувають. От і цього разу 200 солодких подарунків привезли дітям шефи-„миколайчики”. А директор Радомишльської школи-інтернату Надія Предко за сприяння протидії правопорушенням у дитячому середовищі   нагороджена відзнакою МВС України. І не випадково, адже ця жінка практично весь свій час, усе своє сердечне тепло віддає дітям, за що вони вважають її своєю мамою.

На честь улюблених шефів діти підготували невеличкий концерт. Лунали гучні оплески і веселий дитячий сміх.

Ніхто з правоохоронців дійсно не залишився байдужим, адже ці діти виглядають щасливими і радісними, вони живуть однією родиною, кожен тримається один за одного, як у справжній сім’ї. Щасливими відчули себе й правоохоронці, насамперед від того, що можуть подарувати цим дітям тепло і ласку, якої їм так бракує.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі