Суспільство

В житомирському таборі «Супутник» для дітей будують басейн та організовують виїзди на пляж

31 May 2012, 18:08

31 травня відбулося урочисте відкриття першої зміни у дитячому таборі «Супутник», який знаходиться на балансі комунального підприємства «Реклама» Житомирської міської ради.

Як повідомив Житомир.info директор КП «Реклама» Володимир Шуст, до початку літнього сезону у таборі було повністю відремонтовані корпуси, замінені вікна і двері на металопластикові, душові кабіни та санвузли обладнані новою сатнехнікою. Крім того, замінено стару водомережу на нову металопластикову і Шуст сподівається, що цього року вже не буде проблем з якістю питної води.

Також на території «Супутника» почали реконструкцію басейну і поки роботи не завершені дітей будуть возити на пляж у гідропарк. За словами директора КП «Реклама», вперше за 10 років існування табору діти матимуть можливість тричі на тиждень купатися в річці Тетерів та загорати на пляжі.

«Впродовж однієї зміни у «Супутнику» можуть відпочити 200 дітей, за чотири літні зміни, відповідно, - 800. Крім того, ми плануємо закупити обладнання для невеличкої котельні, що дасть можливість табору працювати цілий рік. До речі, вартість путівки в наш табір – 1790 грн. за зміну – найнижча серед дитячих таборів у Житомирській області. Це підтвердив тендер, який проводило головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації про придбанню путівок для дітей соціальних категорій», - розповів Володимир Шуст.

У першу зміну в таборі «Супутник» відпочивають 8 дітей-візочників зі своїми мамами, для яких виділено окремий корпус, та 24 дитини-інваліди, яким путівки придбано за кошти міського бюджету.

Фото з сайту Житомирської мерії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі