Спорт

Журналіст Житомир.info Славко Ратинський про бійки фанів у Варшаві та матч Росія-Польща

13 June 2012, 18:11

12 червня на головному польському стадіоні Євро-2012 у Варшаві відбувся матч Росія-Польща, який закінчився з нічийним рахунком 1:1. А перед початком матчу на вулицях столиці Польщі були сутички між фанами збірних. Фото та враження журналіст Житомир.info В’ячеслава Ратинського.

«Вчора, 12 червня я фотографував один з найважливіших матчів польської збірної - матч Росія-Польща. Мушу сказати, що на головному стадіоні країни у Варшаві найгірша організація з усіх, які я бачив. Там все дуже не зручно. На стадіоні тисячі стюардів, але ніхто нічого не знає і особливо помагати тобі не хоче.

Взагалі день був напружений, бо з вокзалу відразу не міг доїхати на стадіон, як пізніше виявилось російські фани влаштували марш. Мені пощастило спостерігати за цим всім. Купа поліції, бійки між фанами та правоохоронцями, фаєра, петарди, поліція вдалася навіть до того аби розганяти фанів водою. Стріляли в повітря... Виглядало це досить погрозливо, але мушу сказати, коли адреналін поступає в кров, то стаєш безстрашний і вже особливо не звертає ні на що уваги, але попри це я старався не лізти на рожон. Хоча випади до фотографів були, і до речі, зі сторони польських фанатів, що мене дуже здивувало.

В коментах до мого попереднього матеріалу хтось написав, що я напевно вболіваю за когось. Зовсім ні. На фотографіях може бути більше тих чи інших гравців однієї команди оскільки я маю постійне місце і не можу ходити по всьому стадіону, тому певних гравців чи вболівальників може бути більше ніж інших. Але якщо говорити матч Росія-Польща - то я вболівав за Польщу,  бо дуже хочеться щоб вони вийшли з групи.

До речі, цей матч дуже мені сподобався. Він був дуже активним, власне, рахунок мене порадував, оскільки я думав, що після розгрому чехів, польські футболісти не мають жодних шансів проти Росії, а виявилось все не так. Ха! Я весь матч думав, що біло-червоні виграють 2:1, аж в певний момент підняв очі на екран, і зрозумів, що другий гол був з офсайду.

Отже, варшавський стадіон мене засмутив, але матч був хороший і я залишився задоволений», - пише Славко у своєму блозі.

Дивіться також фото-звіти про матчі Росія-Чехія та Італія-Іспанія.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі