Суспільство

Шестеро представників Житомирщини перемогли у Програмі перепідготовки управлінців «Українська ініціатива»

27 December 2007, 11:03

26 грудня в Житомирській облдержадміністрації відбулося засідання регіональної робочої групи міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва по Житомирській області, - повідомляє прес-служба держадміністрації

Члени робочої групи розглянули питання відбору спеціалістів від Житомирщини на участь у Програмі перепідготовки управлінських кадрів «Українська ініціатива».

Після розгляду заяв від спеціалістів підприємств і організацій області вирішено надати шести учасникам регіонального конкурсного відбору рекомендації для подальшої участі в конкурсних відборах. На наступному, всеукраїнському етапі, три учасники від Житомирської області змагатимуться за здобуття другої вищої економічної освіти у Київському торговельно-економічному університеті та три - за проходження стажування за кордоном. Участь у конкурсі взяли зокрема працівники «Студентського конструкторського бюро», підприємства «Житомирська дорожньо-будівельна дільниця», ВАТ «Автотранспортне підприємство 11801».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі