Суспільство

Як народний депутат святкує Новий рік з 116 дітьми (фото)

28 December 2007, 16:35

28 грудня народний депутат України від Блоку Юлії Тимошенко, новообраний голова Житомирської міської організації партії “Батьківщина” Олег Зенович Черпицький вручив подарунки для вихованців двох дитячих закладів Житомира: Будинку дитини та школи-інтернату № 4.

Олег Зенович знає про проблеми дітей-сиріт дуже добре, адже дуже часто у дитинстві він зі своїми братами проводив у мами на роботі: в Денишівському дитячому інтернаті. Вона прийшла туди вихователькою і згодом стала директором. З дитинства він на власні очі бачив, що доля таких дітей складається важко, що життя без батьківської уваги позбавляє їх надзвичайно важливої частини життя. Звичайно, полегшити таке життя подарунками, які були привезені в цей день від щирого серця, важко. Але хоча б частину дитячих мрій напередодні новорічних свят можна виконати допомоги.

До відвідин малюків Олег Зенович готувався завчасно. Спочатку з’ясував, у керівництва, що саме найбільше потрібно дітям, що б вони хотіли отримати в подарунок. У будинку дитини, де зараз перебуває 116 вихованців, виявилась проблема з банальними підгузками. Тепер про неї можна буде забути на довго. Для реабілітації дітей “замовили” також і магнітоли. І, звичайно, який Новий рік без солодощів.

Такі зустрічі з дітьми Олег Зенович планує зробити постійними: “Як відповідальний за Житомирщину я беру на себе зобов’язання допомагати постійно і не лише необхідними речами, але й вирішення нагальних проблем”.

Свято пройшло весело, своєму гостю діти показали зворушливу новорічну виставу. Можна сказати, що цього дня свято було не тільки для дітей, але й для дорослих, які щедро дарували їм своє тепло.

Прес-служба БЮТ

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі