Суспільство

У День міста житомирян закликають протестувати на підтримку ТВі

7 September 2012, 13:10

Житомирян закликають долучитися до Всеукраїнської акції на підтримку телеканалу ТВі.

«8 вересня відбудеться Всеукраїнська акція протесту на захист телеканалу ТВі. Мітинги на підтримку ТВі одночасно стартують у понад 20 містах України.

На сьогодні вже більше 70 (!) кабельних операторів викинули ТВі із своїх мереж або перевели у дорожчі пакети, що можуть бути недоступними для частини глядачів цього каналу. Таке масове відімкнення одночасно по всій країні не може відбуватися інакше, як за наказом влади.

Нинішня влада, яка намагається згорнути всі демократичні цінності, послідовно руйнує свободу слова!

Це не просто один з десятків інших каналів, що промивають нам мізки. Це наразі єдиний об’єктивний канал, що сміливо говорить про ті сумні речі, які відбуваються сьогодні в нашій країні, без цензури та страху зашкодити чиїмось владним бізнес-інтересам.

Саме тому громадськість повинна відстояти для себе єдине телевізійне джерело чесної інформації. Суспільство має захистити своє право на отримання і поширення достовірної інформації.

Право на свободу слова і інформацію захищено Конституцією України та Конвенцією про захист прав людини. Однак Президент Янукович і підлегла йому вертикаль чиновників порушують Конституцію і міжнародні вимоги. Вони робитимуть це й надалі, і вже не тільки з телеканалом ТВі, а й з усіма засобами масової інформації, що писатимуть не про покращення, а про реальне життя, якщо не відчують спротив громадян.

Акція є неполітичною. До участі запрошуються представники всіх політичних сил та релігійних конфесій, громадських об’єднань та неформальних утворень, але без партійної символіки. Журналісти, громадські діячі, політики та просто свідомі громадяни, захист свободи слова в Україні -  це наша спільна справа!

Тому чекаємо Вас на акції підтримки телеканалу ТВі ! Приводьте з собою рідних, друзів, сусідів і просто знайомих. Захистимо ТВі – захистимо своє право на правду», - йдеться у зверненні до житомирян.

У Житомирі акція 8 вересня почнеться о 10.00 за адресою: майдан Соборний, 3/2 (біля МТС).

Нагадаємо, що 8 вересня Житомир святкує День міста, о 10.30 на майдані Соборному відбудеться урочисте відкриття свята.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі