Місто

В школах та лікарнях Житомира опалювальний сезон розпочнеться 10 жовтня, а в житлових будинках – 15 жовтня

3 October 2012, 12:39

3 жовтня відбулось засідання виконавчого комітету Житомирської міськради, на якому розглядалось питання про стан підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2012-2013 років.

Під час засідання мер Житомира Володимир Дебой зазначив, що цьогоріч опалювальний сезон розпочнеться з 10 жовтня. Першими отримають тепло медичні заклади, школи та дитсадки.

«Я підписав розпорядження про початок опалювального сезону з 10 жовтня в школах, садочках, лікарнях, а з 15 жовтня при пониженні середньодобової температури до 8 градусів тепло почне надходити до житлового фонду», - повідомив Володимир Дебой. Однак станом на 3 жовтня на офіційному сайті Житомирської мерії відповідне розпорядження мера не опубліковане.

Директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Дмитро Рогожин підтвердив, що підприємство абсолютно готове до початку опалювального сезону.

«Наші котельні уже повністю готові до подачі тепла. Зараз ми максимально направляємо свої зусилля на роботу по подачі гарячого водопостачання до житлових будинків. Таким чином, ми плануємо розпочати опалювання житлового фонду з 15 жовтня, а постачання гарячої води - з 25 жовтня», - зазначив Дмитро Рогожин.

Заступник мера Житомира Микола Боровець нагадав, що у цьому році гаряче водопостачання отримають жителі 245 будинків.

«Зараз ми ще працюємо над підключення до гарячого водопостачання будинків за адресами Шелушкова, 118 та Домбровського, 86, в яких налічується майже 400 квартир», - розповів Микола Боровець.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі