Економіка

Влада Житомира запевняє, що борг водоканалу зменшено на 32 млн. грн.

4 October 2012, 12:05

Станом на 3 жовтня 2012 року борг КП «Житомирводоканал» за електроенергію зменшено майже на 32 млн. грн. Зусиллями міської влади підприємство 3 жовтня отримало державну субвенцію на погашення різниці в тарифах – 26,659 млн. грн., і в серпні-вересні 2012 року – 5 млн. грн.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської мерії. Повідомлення з’явилося на офіційному сайті о 19.37 3 жовтня.

«У травні 2012 року мер Житомира Володимир Дебой зустрічався із Прем’єр-міністром України Миколою Азаровим. За результатами зустрічі Прем’єр-міністр України дав доручення Міністру енергетики та вугільної промисловості Юрію Бойко, Міністру регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Анатолію Близнюку, Голові Національної Комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг України Валерію Саратову щодо недопущення відключення  водоканалу м. Житомира від електропостачання. Питання компенсації різниці в тарифах за послуги водопостачання мер Володимир Дебой неодноразово піднімав на заходах всеукраїнського рівня, що враховано у прийнятті рішення Верховною Радою України та ухваленні Постанови Кабінету Міністрів України», - повідомили в прес-службі мерії.

Нині борг КП «Житомирводоканал» становить близько 8 млн. грн. Керівництво міста працює над тим, щоб загроз відключення підприємства в подальшому не виникало.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 1 жовтня борг водоканалу за спожиту електроенергію складав 34 млн.857 грн

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі