Події

В Житомирі протоколи перед здачею в ОВК завозять в офіс Партії регіонів

29 October 2012, 01:28

В Житомирі голова ДВК №181384 (від Партії регіонів) відмовився підписати протокол, забрав печатку, бюлетені і поїхав з дільниці, не залишивши копії протоколу ні спостерігачам, ні іншим членам комісії.

Про це Житомир.info повідомили у виборчому штабі Об’єднаної опзиції.

«Машина штабу Об’єднаної опозиції прослідкувала, що голова ДВК заїхав в офіс Партії регіонів (вул. Старовільська 2), пробув там десять хвилин і поїхав в ОВК. Схожа ситуація відбувається на дільницях №181424, 181428, 181370 - голови ДВК після підрахунку бюлетенів залишили дільниці з протоколами і печатками, не залишивши копій протоколів спостерігачам та іншим членам комісії, але протоколи до ОВК не довезли», - повідомляють в штабі опозиції.

Нагадаємо, що штаб Об’єднаної опозиції проводить паралельний підрахунок голосів: кандидат від ВО «Бaтьківщина» Геннадій Зубко перемагає чинного губернатора, кандидата від ПР Сергія Рижука зі значним відривом: станом на 1-00 підраховано голоси на 30 дільницях з 104, за Зубка  віддали голоси 12 976 виборців, за Рижука - 5 407 виборців.

Депутат Верховної ради Андрій Парубій (фракція НУ-НС), який перебуває зараз у Житомирі, де контролює перебіг підрахунку голосів спостерігав за діями голови ДВК №181384. Фактично завдяки Парубію вдалося зафіксувати та припинити порушення. На відео нардеп дає пояснення міліці, щодо інциденту.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі