Економіка

Житомир отримав майже 11 млн. грн. на зарплату бюджетникам

26 November 2012, 11:50

23 листопада на засіданні вісімнадцятої сесії Житомирської міської ради було прийнято рішення про внесення змін до міського бюджету. Згідно даного рішення, 10 млн. 832 тис. грн. було додатково направлено на забезпечення заробітної плати за листопад-грудень для працівників освіти і за грудень працівникам охорони здоров’я за рахунок державної субвенції. Також на 5 млн. грн. було збільшено обсяг субвенції з державного бюджету на компенсацію за пільговий проїзд окремих громадян. 8 млн. 449 тис. грн. субвенції з держбюджету було направлено на погашення заборгованості з різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

Загалом міський бюджет збільшено за рахунок трансфертів на суму 37 млн. 800 тис. грн. Бюджет розвитку збільшився на 1 млн. 94 тис. грн., в першу чергу, за рахунок кредитних ресурсів корпорації НЕФКО – на 586,193 тис. грн., які будуть спрямовані на заміну ліхтарів зовнішнього освітлення міста.

Також вирішено питання про прийняття у комунальну власність двох гуртожитків за адресами: вул. Гоголівська, 53 та пров. Корольова, 1 у м. Житомирі, що пов’язано з необхідністю одержання державної субвенції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі