Місто

В Житомирі частину скверу віддали під будівництво автосервісу

26 November 2012, 15:31

 В Житомирі на Польовій збираються будувати автосервіс. Мешканці будинку за адресою: площа Польова,10 проти такого сусідства, адже заради об’єкту хочуть зрізати частину скверу.

Відповідне звернення житомирян на сесії Житомирської міської ради 23 листопада депутат Зінаїда Стрякіна (фракція Комуністичної партії) передала меру Житомира Володимиру Дебою.

«Буквально вчора (22 листопада) частина парку, чудового парку, де ростуть молоді липи була обгороджена зеленим парканом. На питання жителів будинків площі Польової робочі відповіли, що там буде будуватися автосервіс для обслуговування автомобілів. Це буквально поруч з житловим будинком - гуртожитком. Окрім того, в тому парку гуляють молоді мами з колясками і малюками. Окрім того, там дуже багато відпочиває підлітків, там багато відпочиває людей похилого віку. Таким чином, ми своїм будівництвом і дозволом, якщо він є у нас, фактично частину парку нищимо і нищимо умови відпочинку для жителів цього мікрорайону», - сказала Стрякіна.

Депутат міської ради, член земельної комісії Олег Малиновський (фракція Партії регіонів), запевняє, що усі необхідні документи на будівництво автосервісу у власника є.

«Проект повністю погоджений з усіма службами. Дозвіл на будівництво є, в «Зеленбуда» взято дозвіл на зрізання дерев. Там не багато дерев. Поясню: там ніхто парк не чіпає. Там гуртожиток і Корольовський виконком. Між цими двома будинками вглиб є гаражі. Так ось біля гаражів десяток дерев дійсно доведеться зрізати. Але у людини є на це всі дозволи, вона готова будуватися, готова вкладати гроші. Чому не давати йому розвиватись?», - пояснив Малиновський.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі