Суспільство

У Радомишльську школу-інтернат приїхала міліція та Закарпатська ДАІ. 3 Фото

15 January 2008, 12:33

Проведення оперативно-профілактичних заходів з безпеки дорожнього руху у Радомишльському районі розпочалося з візиту правоохоронців до загальноосвітньої школи-інтернату, шефами якої є Міністерство внутрішніх справ та безпосередньо УМВС України в Житомирській області, - повідомляє прес-служба УМВД України в Житомирській області. Щоб привітати малечу із новорічними святами до інтернату завітали заступник начальника УМВС в області Валерій Марчевський, заступник начальника УДАІ УМВС Василь Руденко, командир зведеного загону працівників ДАІ Закарпаття Олександр Перевозний, а також інспектори дорожнього руху, які безпосередньо працюють на автошляхах Житомирщини.

Традиційно, шефи приїхали до вихованців інтернату не з пустими руками: кожна дитина отримала солодкі подарунки. А найменші дітлахи, у свою чергу, подарували шефам-міліціонерам святкові віршовані рядки.

 

 

Проте свята – не єдиний привід, з яким до школи-інтернату завітали гості.

14 січня – перший день нової навчальної чверті. У шкільному розкладі серед традиційних загальноосвітніх предметів значився ще один особливий „відкритий урок”, з правил дорожнього руху. Як зазначив заступник начальника УМВС України в Житомирській області Валерій Марчевський, проведення подібних уроків викликано вкрай незадовільним станом дитячого травматизму на автошляхах області, і мають на меті дисциплінувати маленьких учасників дорожнього руху, сприяючи безумовному засвоєнню дітьми заходів безпечного поводження на дорогах та формування у них потрібних знань і навичок для цього.

 

 

Міністерство внутрішніх справ опікується спеціальним навчальним закладом вже упродовж 15 років. Завдяки значній моральній та матеріальній підтримці збоку працівників міліції за цей час вдається не просто створити належні для дітей умови, але й забезпечувати вихованців інтернату усім необхідним.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі