Події

Працівники Коростенського щебзаводу звинувачують нардепа-регіонала Пехова у причетності до рейдерського захоплення

12 April 2013, 15:56

 Акціонери та члени трудового колективу «Коростенського щебзаводу» просять президента, прем’єр-міністра та генпрокурора захистити підприємство від рейдерського захоплення.

Про це йдеться у відкритому зверненні, копія якого є у розпорядженні Житомир.info.

У листі, під яким стоїть майже 300 підписів, наводяться прізвища причетних до рейдерського захоплення.

«Свої зусилля у рейдерському захопленні наших підприємств об’єднали Сергій Петрович Тищенко (власник групи компаній «Фактор», банку «Фортуна-банк»), гранітний магнат Ігор Володимирович Наумець (власник групи компаній «Юнігран», Малинського та Коростенського кар’єрів), народний депутат Володимир Анатолійович Пехов (член депутатської фракції Партії регіонів у Верховній Раді України)», - йдеться у листі.

У зверненні детально описується сценарій рейдерського захоплення ВАТ «Коростенський щебзавод» та ПрАТ «Трудовий колектив «Коростенський щебзавод».

Підписанти просять Віктора Януковича, Миколу Азарова, Віктора Пшонку та урядову комісію з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств «вжити заходів та зупинити свавілля рейдерів».

 

Два з 11 листів з підписами

Нагадаємо, що у березні газета «Вечірній Коростень» публікувала інтерв’ю засновника групи компаній «Фактор», голови наглядової ради банку «Фортуна» Сергія Тищенка з приводу конфлікту акціонерів на Коростенському щебзаводі.

Як повідомляв Житомир.info, на початку цього року ТОВ «Стоун Капітал» (Росія) придбало 17,3717% ВАТ «Коростенський щебзавод».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі