Місто

Житомирські школи два роки чекали обіцяні спортивні майданчики від орендаторів колишнього стадіону

29 June 2013, 15:13

 Влада Житомира планує прийняття в комунальну власність міста від ПП «Відлуння» спортивних майданчиків, облаштованих на території загальноосвітніх навчальних закладах.

Відповідний проект рішення міськвиконкому опублікований на офіційному сайті Житомирської міської ради 27 червня 2013 року.

У проекті говориться про прийняття у комунальну власність територіальної громади міста Житомира від приватного підприємства «Відлуння»:

облаштування газону спортядра, бігової доріжки та ями для стрибків у довжину на території ЗОШ № 7, розташованих за адресою м. Житомир, вул. Перемоги, 79;

облаштування поля для міні-футболу із штучним покриттям розміром 19м х 34м на території ЗОШ № 8, розташованого за адресою м. Житомир, майдан Згоди, 5;

облаштування поля для міні-футболу із штучним покриттям розміром 23м х 42м, бігової доріжки та ями для стрибків на території ЗОШ № 19, розташованих за адресою м. Житомир, вул. Л. Українки,71;

облаштування поля для міні-футболу із штучним покриттям розміром 15м х 30м на території ЗОШ № 32 розташованого за адресою м. Житомир, вул. Черняховського,48;

облаштування поля для міні-футболу із штучним покриттям розміром 22м х 42м на території ЗОШ № 26, розташованого за адресою м. Житомир, проспект Миру,59.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії Житомирської міськради 24 жовтня 2011 року депутати проголосували за відновлення ПП «Відлуння» договору оренди 1,3 га землі по вул. Домбровського, 25 (колишній стадіон «Електровимірювача») терміном на 1 рік. Орендар повинен був виконати певні умови з будівництва спортивних об'єктів і передати їх на баланс школам.

У серпні 2012 року директор ПП «Відлуння» Володимир Тарасун говорив про те, що до початку навчального року сучасне покриття на футбольному полі з'явиться в школах № 7, 8 і 32, до кінця вересня – у школі № 19 і до кінця жовтня – у школі № 26.

На початку квітня 2013 року голова депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Житомирської міської ради Геннадій Забродський написав листа меру Житомира Володимиру Дебою щодо проведення службової перевірки у зв’язку з невиконанням умов договору оренди ПП «Відлуння».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі