Суспільство

У військових Житомирської області розпочалася позапланова перевірка

23 January 2008, 14:24

Керівництво 8-го армійського корпусу, що дислокується на Житомирщині,  розпочало позапланові перевірки у підпорядкованих частинах та підрозділах. -І першими перевіряли вояків 72-ї окремої механізованої бригади. - Вчора в ході раптової перевірки командир корпусу з’ясовував рівень володіння стрілецькою зброєю  та вправність водіння бойових машин. Особливу увагу було зосереджено на організації  заходів зі збереження життя і здоров’я військовослужбовців та  їх безпеки під час навчальних заходів, а саме проходження комбінованого маршу, стрільб і водіння бронетехніки.

Командир корпусу Сергій Островський, зазначив, що саме під час раптових перевірок можна визначити реальний стан бойової готовності особового складу  частини.

Він також вважає, що такий контроль дає командуванню корпусу можливість визначити стан готовності озброєння та військової техніки, а також переконатися в тому, що підпорядковані частини спроможні виконувати завдання за призначенням. Через подібні перевірки пройдуть усі частини та  з’єднання 8-го армійського корпусу, який є основою  Об’єднаних сил швидкого реагування України.

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі