Місто

Начальник управління транспорту Житомирської міськради розказав, як проводиться конкурс для перевізників

4 July 2013, 10:44

Начальник управління транспорту на зв’язку Житомирської міської ради Костянтин Підпокровний розповів журналісту Житомир.info, як управління шукає перевізників для обслуговування міських автобусних маршрутів.

За його словами, іноді доводиться шукати тимчасових перевізників на той чи інший маршрут. Оголошення про пошук тимчасового перевізника опубліковується на сайті міськради.

«На сайті міської ради ми опубліковуємо оголошення про те, що запрошуємо бажаючих перевізників надати заявки на укладання тимчасового договору. Це не конкурс, а тимчасове призначення. Опубліковуємо такі оголошення за 2 дні до закінчення терміну прийому заяв і робимо це з власної ініціативи, а не відповідно до якихось нормативних вимог», - пояснив Підпокровний.

Про те, що звільниться певний маршрут, перевізникам повідомляють особисто. Оголошення про проведення конкурсу для перевізників опубліковують на сторінках газети «Місто».

«Про те, що незабаром звільниться той чи інший маршрут, ми інформуємо перевізників у робочому режимі: особисто і на нарадах. Також оголошення про проведення конкурсу опубліковується в газеті «Місто». Таке оголошення у виданні розміщуємо за один місяць до закінчення терміну прийому заяв», - розповів начальник управління.

 Також Костянтин Підпокровний пояснив, чому на сайті Житомирської міськради знову з’явилось оголошення про пошук тимчасового перевізника для обслуговування міського автобусного маршруту № 19 «Лісове – Біомедскло».

«Так, у квітні цього року ми призначили тимчасового перевізника на маршрут № 19. Однак вже закінчився термін дії тимчасового договору, який укладається на три місяці. Конкурс для укладання договору з постійними перевізником з технічних причин не був оголошений – через відсутність складу комісії по визначенню перевізників на міські автобусні маршрути. Зараз ми знову шукаємо тимчасового перевізника і дамо оголошення про конкурс про укладання договору з постійним», - поінформував Підпокровний.

Як повідомляв Житомир.info, влада Житомира терміново шукає тимчасових перевізників на маршрути № 19 і № 3.

Нагадаємо, що і у квітні цього року управління транспорту на зв’язку Житомирської міської ради шукало перевізника для тимчасового обслуговування автобусного маршруту № 19 «Лісове-Біомедскло».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі