Місто

У Житомирі збираються підняти тарифи за вивезення сміття для підприємства депутата-«регіонала»

10 July 2013, 13:05

 Влада Житомира збирається підвищити плату за послуги приватного підприємства «ВЖРЕП №4» з вивезення твердих побутових відходів.

Відповідний проект рішення опублікований на офіційному сайті Житомирської міської ради.

«Розглянувши звернення приватного підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 4» від 13.05.13 № 239, згідно з висновком Державної інспекції України з контролю за цінами від 24.04.13 № 3 щодо розрахунку економічно обґрунтованих планових витрат на житлово-комунальні послуги виконавчий комітет міської ради вирішив встановити тарифи на послуги приватному підприємству «ВЖРЕП №4» з вивезення твердих побутових відходів (з урахуванням єдиного податку за ставкою 5%) в розмірі: для населення та бюджетних установ - 26,29 грн. за 1 куб.м.; для інших споживачів – 28,27 грн. за 1 куб.м.», - йдеться у проекті рішення.

Нагадаємо, що директор приватного підприємства – депутат Житомирської міської ради Тичина Володимир Андрійович, який пройшов у раду від партії «Рідне місто», а зараз є членом фракції Партії регіонів.

Відповідно до рішенням міськвиконкому від 15.12.2011р. тариф на послуги ПП «ВЖРЕП №4» з вивезення твердих побутових відходів (з урахуванням витрат на здійснення капітальних вкладень та ПДВ 20%) був встановлений у розмірі 22,84 грн. за 1 куб. м. Якщо виконком прийме рішення, то тарифи підвищаться на 15-24%

За інформацією управління житлового господарства Житомирської міської ради виконавцями послуг із збирання, вивезення, захоронення або утилізації твердих побутових відходів і негабаритних відходів у місті є: ТОВ «Грінко-Житомир», ТОВ «Світ-Еко», КАТП-0628, ПП «ВЖРЕП-4», КВЖРЕП №11.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі