Суспільство

Щоб облаштувати притулок для собак, житомирська міська рада купує приміщення за 1,2 млн

12 July 2013, 18:00

До благодійної організації «Чотири лапи» знесилений і голодний метис пінчер потрапив з вибитими челюстями . Тут собаку прооперували і дали ім’я Нічка. Тепер один із волонтерів забере її до себе додому і шукатиме нових господарів.

Невдовзі такі як ця собака будуть жити у притулку для тварин. На купівлю приміщення міська рада не пожаліла мільйон сто дев’яносто шість тисяч гривеь. Розмістити притулок збираються на Баранова, 87 – подалі від житлового сектору. Тут безпритульним тваринам надаватимуть ветеринарну допомогу та шукатимуть нових власників.

"Особлива увага буде приділятися молодняку. З ними будуть працювати кінологи, ми їх будемо дуже гарно доглядати, ростити, щоб вони були адаптованими до проживання у мешканців нашого міста, - каже Валентина Фасоля, керівник ветеринарної клініки", -

Будь-яка собака може стати другом незалежно від породи. Головне – це гарне ставлення і добрий господар, - переконані волонтери. Мер Житомира ділиться власним досвідом. Каже, що 5 років тому підібрав безпородну собаку, яку йому підкинули під ворота. Відтоді жодного разу не пожалкував.

Володимир Дебой запевнив: як тільки казначейство виділить гроші на купівлю приміщення, громадські організації Житомира одразу ж займуться його облаштуванням.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі