Місто

Для Житомира купили три машини зі снігоочисним обладнанням за 9 млн. грн.

16 September 2013, 18:00

КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради провело тендери на купівлю трьох снігоприбиральних машин та комплектуючого зимового обладнання.

У липні був оголошений тендер на закупку трьох автомобілів спеціального призначення – всесезонних вакуумно-підмітальних машин на шасі автомобіля МАЗ-5337 (або еквівалент). У розпорядженні Житомир.info є тендерна документація та протокол розкриття тендерних пропозицій, згідно яких торги виграло ТОВ «Глобус-Авто» (м. Одеса). Вартість трьох автомобілів – 9 млн. 180 тис. грн. За умовами тендеру, результати якого були оголошені 12 вересня, придбані автомобілі повинні бути оснащені підмітально-прибиральним обладнанням, сміттєзбірником, водяним та всмоктувальним пристроями, бункером солерозкидача, снігоочисним відвалом, гідравлічною та електричною системами.

Крім того, КП «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міськради провело тендер та придбало зимове обладнання до раніше купленої вакуумно-підмітальної машини за 894 тис. грн. у ТОВ «Лиго Сервис» (м. Черкаси).

Як повідомляв Житомир.info, на сесії міськради депутати виділили 9,24 млн. грн. на придбання трьох автомобілів та 900 тис. грн. на придбання снігоочисного обладнання. Нагадаємо, 30 травня на сесії міськради під час розгляду питання про внесення змін до бюджету, депутат Микола Савенко запевняв, що 9 млн. грн. на придбання прибиральної техніки із зимовим обладнанням – нераціональне витрачання коштів. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі