Влада

Губернатор Житомирської області підписав розпорядження щодо подорожчання квитків на автобуси

20 September 2013, 13:17

Квитки на автобуси у Житомирській області можуть подорожчати у зв’язку зі зміною тарифу на перевезення пасажирів автобусами, що працюють у приміському і міжміському внутрішньообласному сполученні.

Розпорядження голови Житомирської облдержадміністрації «Про розмір тарифу на перевезення пасажирів автобусами, що працюють у звичайному режимі руху» від 12 вересня 2013 року опубліковане на офіційному сайті облдержадміністрації.

«Суб’єктам господарювання незалежно від форм власності та організаційно-правових форм:

Установити тариф на перевезення пасажирів автобусами, що працюють у звичайному режимі руху, у приміському і міжміському внутрішньообласному сполученні на рівні не більше 0,28 грн. за 1 пасажиро-кілометр.

Установити тариф на перевезення одного місця багажу автобусами, що працюють у звичайному режимі руху у приміському та міжміському внутрішньообласному сполученні, на рівні не більше 10% від вартості проїзду пасажира на автобусному маршруті», - йдеться в розпорядженні.

У документі також зазначається, що до розміру тарифу не включаються: податок на додану вартість, сума страхового платежу з обов’язкового особистого страхування від нещасних випадків на транспорті, автостанційний збір за обов’язкові послуги, що надаються автостанціями пасажирам.

З набранням чинності цього розпорядження втрачає чинність розпорядження голови облдержадміністрації від 26.01.2011 №25, згідно з яким тариф на перевезення пасажирів автобусами, що працюють у звичайному режимі руху, у приміському і міжміському внутрішньообласному сполученні, був встановлений на рівні не більше 0,23 грн. за 1 пасажиро-кілометр.

Розпорядження набирає чинності після його державної реєстрації, але не раніше дня офіційного опублікування.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі