Суспільство

З 23 вересня в одному з райцентрів Житомирської області призупинили перевезення пільговиків

23 September 2013, 13:01

Перевізники Новограда-Волинського прийняли рішення про повне призупинення перевезень пільговиків з понеділка, 23 вересня, про що проінформували населення через засоби масової інформації.

 Про це  Житомир.info повідомили ветеранські організації м. Новограда - Волинського.

 "19 вересня цього року Житомирська обласна рада, при активній ініціативі керівництва Житомирської обласної державної адміністрації, прийняла рішення про перерозподіл коштів, передбачених для здійснення пільгових перевезень, з усіх міст і районів області на користь лише одного міста Житомира. З міста Новограда-Волинського знято 1,1 млн. грн. державної субвенції. У той же час заборгованість перед міськими транспортними підприємствами за вже виконані пільгові перевезення станом на 01.09.13 року становить 835 тис. грн. Це ставить транспортників на межу повного банкрутства", - йдеться у зверненні ветеранів м. Новоград-Волинського до Президента, Прем’єр-міністра та Голови Верховної Ради України.

 У зв'язку з цим, мер Новограда-Волинського Володимир Загривий 23 вересня звернувся до голови Житомирської обласної  ради  Йосипа Запаловського з пропозицією не підписувати рішення "Про перерозподіл обсягу субвенції", прийняте обласною радою 19 вересня.

 "Рекомендую і наполегливо прошу Вас, хоча це не передбачено чинним законодавством України, не підписувати це рішення та подати його на повторний розгляд обласної ради. Це збереже імідж обласної ради, Вашу та Вашої команди репутацію, на місцях обнадіє владу, перевізників, громадян-пільговиків, примусить ОДА, Житомирську міську раду та міського голову Житомира конструктивно виконувати свої обов’язки щодо життєзабезпечення громадян. І повірте, Вам буде воздано Богом, людьми і колегами-депутатами", - зазначає у листі Володимир Загривий.

Як повідомляв Житомир.info, обласна рада 19 вересня виділила Житомирському ТТУ 9,4 млн. грн. державної субвенції. Мер Новограда-Волинського назвав рішення Житомирської обласної ради "безсоромним рекетом".

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі