Місто

Водії кажуть: якби Корольов побачив стан однойменної вулиці у Житомирі, то перевернувся б у труні

3 October 2013, 15:45

Незважаючи на обіцянки влади і виділені кошти, а сума не мала і не велика - майже 1 мільйон гривень, житомирські автомобілісти і далі змушені їздити через ями або ж об’їжджати їх по зустрічній смузі.

Водії розповідають, дорогу ремонтують, проте від такого ремонту нічого не змінюється, хіба що частіше потрібно їздити на шиномонтаж та на станції технічного обслуговування.

«Це жах якийсь, я вже більше місяця їжджу цією дорогою, і ніхто її не ремонтує. Просто стараюсь повільніше їхати, от і все», - розповідає водій таксі Олександр.

Хоч мер Житомира Володимир Дебой розповідав на початку року, що дорожні служби Житомира серйозно займаються дорогами і дороги в місті просто чудові в порівнянні з іншими містами, деякі вулиці Житомира й досі виглядають, наче після військового бомбардування, а переїзд через вулицю Корольова в тролейбусі нагадує американські гірки. Втім, хтозна, можливо, і на вулиці Корольова, в прямому чи в переносному значенні, «перевернеться КАМАЗ з печивом», і вулицю таки відремонтують.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі