Суспільство

Асоціація медіа-юристів надаватиме юридичну підтримку журналістам Житомира

30 January 2008, 08:16

Дев’ять регіональних юридичних центрів Асоціації медіа-юристів у містах Києві, Хмельницькому, Львові, Чернівцях, Херсоні, Сумах, Дніпропетровську, Донецьку, Керчі та Координаційний центр у м. Києві надаватимуть консультації журналістам та неурядовим організаціям з усієї Україні.
В центрах можна отримати усні або письмові юридичні консультації, в тому числі з антикорупційного законодавства, доступу до інформації, прав та обов’язків журналістів; допомогу у підготовці інформаційних запитів до урядових структур; допомогу у складанні пояснень у разі претензій до з боку посадових осіб або заперечень, якщо вони відмовляються надати інформацію.
Крім того, журналісти можуть отримати консультацію з технології проведення журналістського розслідування, яку надає Інститут розвитку регіональної преси.
До Координаційного юридичного центру можна звернутися зателефонувавши (044) 234- 23-57, 235-82-33 або електронною поштою mediapravo@mediapravo.org.uaЦя адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт. . Адреси регіональних юридичних центрів наведені нижче.
Юридичні консультації надаються в рамках проекту "Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні "Гідна Україна" (www.pace.org.uа), який реалізує компанія Менеджмент Сістемс Інтернешнл (MSI) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (АМР США) та Міжнародної корпорації «Виклики тисячоліття» (МСС).
Подаємо контакти регіональних центрів:
Центр для міст

Вінниця
Хмельницький
Житомир
Дмитро Вагін
vagin@mediapravo.org.ua
м. Хмельницький, вул. Герцена, 10, оф.12
тел.:8-0382-79-47-21, 8-050-376-07-12

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі