Суспільство

У 2013 році житомирські дорожники ліквідували у три рази більше ям на автошляхах області

30 December 2013, 17:53

У 2013 році на автошляхах Житомирської області дорожники ліквідували втричі більше ям, аніж у 2012.

Про це повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг в Житомирській області.

«Згадуючи минулий рік, можна констатувати значний приріст обсягів виконання робіт по ліквідації ямковості. У порівнянні з 2012 роком, він зріс в більш ніж у три рази», - підсумовують в Службі автодоріг та зазначають, що в 2013 році на автошляхи Житомирської області повернулися прості технології, які не так дорого коштують, але хоч на 3-4 роки затримують руйнування. Це передусім поверхнева обробка, яку почали проводити на автодорогах області після декількох років перерви.

Крім того, у 2013 році було розпочато поточний ремонт двох важливих автошляхів області: М-21 Житомир-Могилів-Подільський (відрізок від міста Житомир до міста Бердичів) та Н-03 Житомир – Чернівці (6 відрізків у напрямку до міста Чуднів від обласного центру), які минулої зими зазнали чи не найбільшої руйнації.

Тут роботи ведуться з використанням прогресивних технологій, нових матеріалів. Активно ведеться будівництво мосту в селі Рижани Володарсько-Волинського району.

У наступному році планують влаштувати верхній шар асфальтобетону на цих автошляхах державного значення та покращити стан покриття на автошляху Р-18 Попільня-Сквира та інших автодорогах області.

«Колектив дорожньої галузі області продовжує працювати над тим, щоб зробити все можливе, аби автомобілісти мали безпечні та безперебійні умови руху на автошляхах області», - зазначать дорожники.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі