Події

На трасі Київ-Житомир ДАІ перегородила дорогу «ЗІЛами», блокпост охороняють люди з автоматами та «тітушки»

19 February 2014, 15:35

Вільна дорога і на диво мала кількість машин у напрямку Києва – таке враження виникає, коли ми рушаємо з Житомира в напрямку столиці. Працівників ДАІ на проїжджій частині зустрічаємо лише у Кочереві, за 46 кілометрів від Житомира. На стоянці – кілька машин з людьми всередині і автобус, в якому сидять працівники міліції. Побачивши камеру, вони затуляють вікна. Працівники ДАІ запевняють: на дорозі все спокійно, а що тут робить міліція – не знають.

Запобіганням протиправних дій значно активніше займаються у Макарові, від якого до Києва лишається 50 кілометрів. Смуга в бік столиці перегороджена чотирма машинами ЗІЛ.

У водіїв перевіряють документи і запитують, куди вони їдуть. Якщо в Київ - не пропускають і спрямовують в об’їзд.

Біля заблокованого проїзду скупчуються десятки автомобілів. Водії нарікають: поїхавши в об’їзд не мають гарантії, що їх пропустять до Києва.

Разом з працівниками ДАІ тут стоять озброєні люди у формі,а також два десятки молодиків спортивної статури. Вони гуртуються на автостоянці і біля намету, який розбили неподалік.

У прес-службі УДАІ УМВС України в Житомирській області повідомляють, що в'їзд до столиці обмежений у цілях безпеки людей. Втім, як довго триватиме обмеження, наразі не відомо.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі