Місто

Ранок на майдані Корольова у Житомирі: барикади біля захопленої ОДА та вантажівка у дворі адмінприміщення

20 February 2014, 10:12

Вранці 20 лютого на майдані Корольова біля захопленого приміщення Житомирської облдержадміністрації знаходиться кілька десятків людей, решта мітингувальників перебувають всередині адмінбудівлі. З вікна четвертого поверху головного приміщення облдержадміністрації вивішений червоно-чорний прапор та прапор ВО «Свобода».

Перед входом в адміністрацію встановлені барикади зі сміттєвих контейнерів, дощок, шин, поряд в бочках догорає вогонь після нічної варти. На ґанку знаходиться кілька молодих людей в масках та з битами. До активістів час від часу приходять житомиряни, які передають у великих пакунках речі та продукти.

Біля самого пам’ятника Корольову встановлений великий намет з написом «СВОЇ – мережа колективного захисту – свій за свого як брат за брата».

Поряд комунальники виконують свою повсякденну роботу – підмітають територію на майдані Корольова.

За попередньою інформацією лише центральне приміщення обладміністрації зайняте протестувальниками, у будівлі, що знаходяться за адресою майдан Корольова, 12 і де розміщується більшість департаментів та управлінь, горить світло, працівники мають вільний доступ, на територію парковки за адмінприміщенням відкриті ворота. Щоправда, за одними з воріт на своєму старому місті знову з’явилася вантажівка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі