Влада

Хто увійшов до складу нового виконкому Житомирської міської ради

26 February 2014, 12:03

 На сесії Житомирської міської ради 25 лютого затвердили склад виконкому у кількості 61.

До цього часу список членів нового виконкому на сайті мерії не опублікований, тож спробуємо відновити його з наявних матеріалів та запису онлайн-трансляції.

Після засідання робочої групи, яка обговорювала кандидатури до нового виконкому, у списку було 42 прізвища і він виглядав так:

На сесії тоді ще мер Володимир Дебой зачитав прізвища нинішніх членів виконкому – 14 людей (крім Віталія Француза та Сергія Сухомлина).

Потім зачитав «список 42» без прізвищ Кругляка та Кузнєцова, які вже були озвучені в складі виконкому. Дебой назвав ще кілька людей з нового міськвиконкому: Чудовець Роман, Соломикін Віталій, Старіковський Борис Олександрович.

Списку нового складу виконкому у депутатів не було і вони не захотіли обговорювати кожну кандидатуру – проголосували швидко і одноголосно за кількісний склад та за весь список претендентів. План Володимира Дебоя полягав у затягування часу: якийсь чоловік вийшов до трибуни і запропонував, щоб кожен претендент виступив і розповів про свої плани роботи у виконавчому органі, але депутати відмовились слухати ці виступи.


Video streaming by Ustream

Пізніше Володимир Дебой оголосив, що надійшли ще дві заяви до Народної ради і одна до складу виконкому.

«Я буду шанобливо просити цих людей, ми розглянемо це питання на наступній сесії, щоб це було по регламенту і по порядку. Це Радзюк Володимир Борисович і Стужук Василь Іванович», - сказав Дебой.

Порахувавши всі озвучені прізвища, у складі виконкому сьогодні фактично є 57 людей і один претендент. Тобто із затвердженої кількості 61 – три вакантних посади.

Як повідомляв Житомир.info, 25 лютого ввечері сесія міської ради відправила у відставку мера Житомира Володимира Дебоя – «за» проголосували 43 з 60 депутатів.

Нагадаємо, що 31 жовтня 2010 року кандидат від Партії регіонів, заступник губернатора Житомирської області Володимир Дебой набрав найбільшу кількість голосів – 19,9% (15 372 виборців) на виборах мера Житомира. Всього до списків виборців було внесено трохи більше 211 тис. житомирян, з яких у голосуванні за мера взяли участь трохи більше 84 тис. чоловік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі