Влада

Новий губернатор Житомирської області розповів про майбутні кадрові призначення

5 March 2014, 14:23

5 березня під час зустрічі з активом підприємців новопризначений голова Житомирської облдержадміністрації Сидір Кізін представив свого майбутнього заступника з економічних питань – Геннадія Дмитренка.

«Хочу сюди запросити свого майбутнього заступника з питань економіки Дмитренка Геннадія Васильовича, доктора економічних наук, зараз працює директором департаменту в Держфінпослуг, має досвід роботи і на державній службі, і в бізнесі, викладацької роботи. У нього є бачення і макроекономічне, і тактики – як, що зробити. І найголовніше, світоглядно ми з ним однодумці з приводу того, як треба спростити, як треба реформувати», - сказав Кізін.

Сам Дмитренко розповів, що він народився та виріс у Житомирській області.

«Я родом з Житомирщини, виріс тут, в школу ходив. Життя склалося так, що я закінчив вищі учбові заклади в інших містах, працював і простим ревізором, був керівником області, був керівником міністерства, був заступником губернатора Львівської області з економічно-фінансових питань», - розповів Геннадій Дмитренко.

Також Сидір Кізін повідомив, що вже розглядається кандидатура на посаду прокурора області.

«Зараз першочергове завдання призначити на Житомирщину прокурора, який би не викликав негативу у людей – це перше. Друге – щоб не було у нього шкідливих звичок. Третє – щоб він був ідеологічним, розумів, що в нас інша філософія. Мною подана кандидатура, думаю, вона сприйметься всіма», - сказав Кізін.

Він також додав, що запропонований ним кандидат на посаду прокурора – експерт Ради Європи, вільно володіє англійською.

Підприємці наголосили на необхідності невідкладно змінити керівника податкової служби. З залу прозвучала пропозиція призначити на цю посаду депутата Житомирської міської ради Бориса Буряченка. Однак Буряченко попросив його кандидатуру поки не обговорювати. 

Сидір Кізін запропонував підприємцям виокремити та узгодити кілька кандидатур на посаду начальника податкової, аби він міг подати їх на розгляд прем’єр-міністру. Після закінчення зустрічі з губернатором підприємці одноголосно підтримали кандидатуру Бориса Бурченка на посаду головного податківця області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі