Влада

Керівника житомирської поліклініки хочуть призначити головним лікарем обласного госпіталю

1 April 2014, 14:25

 Павла Журбенка хочуть призначити на посаду головного лікаря обласного госпіталю для ветеранів війни.

Відповідний проект рішення сесії опублікований на сайті Житомирської облради.

«Призначити Журбенка Павла Юрійовича на посаду головного лікаря обласного госпіталю для ветеранів війни Житомирської обласної ради з 10 квітня 2014 року строком на один рік на умовах контракту», - йдеться у проекті рішення, який оприлюднений 1 квітня.

Розділ контракту «Умови матеріального забезпечення керівника»:

За виконання обов’язків, передбачених цим контрактом, Керівникові госпіталю  нараховується заробітна плата відповідно до норм чинного законодавства, що регулює правовідносини в даній галузі, з урахуванням змін та доповнень, що існують на момент її виплати.

Заробітна плата Керівника складається з:

а) посадового окладу, розмір якого встановлюється штатним розписом, згідно з діючим законодавством;

б) премії у розмірі до 100 відсотків до  посадового окладупри умові виконання показників роботи, передбачених положенням про преміювання Керівника та в межах фонду оплати праці госпіталю.

Преміювання проводиться поквартально, конкретний розмір премії визначається за підсумками роботи і затверджується наказом по департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації. У разі допущення  в госпіталі  нещасного випадку зі смертельними наслідками з вини госпіталю, премія Керівникові не нараховується;

в) надбавки за складність, напруженість у роботі у розмірі 50 відсотків до посадового окладу;

г) надбавки за вислугу років;

ґ) доплати в розмірі 25 відсотків до посадового окладу за роботу по спеціальності в межах робочого часу за основною посадою.

Керівник має право на роботу за сумісництвом на 0,5 ставки лікаря відповідної спеціальності.

У разі несвоєчасного виконання завдань, визначених контрактом, погіршення якості роботи, надбавка „в)” скасовується або зменшується.

Павло Журбенко очолює поліклініку №2 (на Польовій) центральної міської лікарні №1. Наприкінці минулого року у поліклініці запровадили пілотний проект – попередній запис на прийом до лікарів за телефоном. З початку 2014 року у житомирській поліклініці № 2 взялися впроваджувати електронний реєстр пацієнтів.

Нагадаємо, що відповідно до закону про доступ до публічної інформації проекти рішень мають бути оприлюднені не пізніше, ніж за 20 робочих днів до дати їх розгляду. Чергова сесія обласної ради призначена на 10 квітня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі