Спорт

Обіцяний скейт-парк у центрі Житомира досі обладнаний саморобними рампами та дерев’яними коробками

2 April 2014, 18:19

Майданчик біля кінотеатру «Україна» давно облюбували житомирські скейтбордисти, тож у минулому році влада Житомира задумалась про створення скейт-парк у цьому місті.

Рішення про реконструкцію спортивних майданчиків та створення скейт-парку за адресою вулиця Київська, 13 виконком міської ради прийняв ще в серпні 2013 року. Тоді начальник управління сім’ї, молоді та спорту Олена Сарно говорила, що роботи планується завершити до 30 листопада. Кошти на спортмайданчики у розмірі 900 тис. грн. були закладені в бюджеті розвитку міста.

Фото з презентації скейт-парку на засіданні міськвиконкому 21 серпня 2013 року

Житомирські підлітки сподівалися, що уже навесні зможуть кататися на новеньких рампах, але й досі на майданчику стоять коробки з дерева та підручних матеріалів, які своїми руками облаштували місцеві скейтбордисти.

Принаймні на цей рік скейт-парк, мабуть, залишиться в переліку нереалізованих планів влади, адже на засіданні сесії Житомирської міськради, яка відбулась 31 березня, депутати проголосували за скорочення видатків бюджету розвитку, зокрема, відмовилися від придбання та ремонту спортивних майданчиків

2 квітня 2014 р.  - «скейт-парк» по вулиці Київській, 13. Фото Михайла Загорського

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі