Влада

Голова Ружинської РДА хоче встановити у райцентрі пам’ятник Небесній сотні і обіцяє підтримувати підприємців

8 April 2014, 17:24

8 квітня голова Житомирської облдержадміністрації Сидір Кізін представив громаді Ружинського району нового керівника райдержадміністрації - Наталію Гаврилівну Скавінську.

Про це Житомир.info повідомили у прес-службі Житомирської облдержадміністрації.

Наталія Скавінська народилася 29 жовтня 1960 року у м. Білгород-Дністровський Одеської області. Вищу освіту здобула у Київському державному педагогічному інституті іноземних мов. За кваліфікацією вона вчитель англійської та французької мов середньої школи. Професійна діяльність Скавінської досі була нерозривно пов’язана з учителюванням. Так, у різні роки вона викладала англійську та французьку мови у школах міста Житомира та Ружинського району. Загалом має понад 36 років стажу роботи.

«Новопризначена голова Ружинської райдержадміністрації Наталія Скавінська заявила про готовність самовіддано працювати на розбудову Житомирщини та України. Більше того, виступаючи перед громадою, вона запевнила, що кожен свій крок на новій посаді буде здійснювати, пам’ятаючи про подвиг героїв «Небесної сотні». На їхню честь на центральній площі Ружина влада району має намір встановити пам’ятний знак. Фінансування цього проекту здійснюватиметься благодійним коштом», - інформують у прес-службі.

Під час представлення Скавінська повідомила й про намір започаткувати практику щотижневих звітів перед громадськістю. Для цього при райдержадміністрації буде створено громадську раду. До складу цього дорадчого органу ввійдуть представники громадських організацій. Вони будуть генерувати ідеї та контролювати їх втілення органами влади та місцевого самоврядування.

Вона також пообіцяла всебічну підтримку платникам податків. Адже саме приватні підприємці створюють нові робочі місця. При цьому керівництво райдержадміністрації боротиметься з наявністю незареєстрованих працівників і зарплатою «у конвертах».

«Я сповідаюсь, що тісна співпраця з громадськістю, відкритість і публічність рішень надасть можливість нашому району не просто вижити у цих складних умовах, а позбутися ганебної приставки „дотаційний“», – зазначила голова Ружинської РДА.

Як повідомляв Житомир.info, 3 квітня виконуючий обов’язки Президента України Олександр Турчинов головою Ружинської райдержадміністрації в Житомирській області призначив представницю «Батьківщини» – Наталію Скавінську.

Нагадаємо, 4 квітня губернатор Сидір Кізін представив громаді нового керівника Олевської райдержадміністрації – Віктора Пилипчука.

А 2 квітня голова Житомирської облдержадміністрації офіційно представив громаді Володарсько-Волинського району нового голову райдержадміністрації - Віктора Михальченка.

Фото Катерини Тарановської

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі