Події

Після інциденту з Рижуком житомирські активісті кажуть, що зеленки вистачить на всіх корупціонерів і хабарників

10 April 2014, 17:13

 Зеленка на стінах, на сходах та на білосніжних гардинах – усе, що залишилося після стрімкої зустрічі самооборонівців із колишнім губернатором Житомирської області. У той час, як у перерві сесії облради 10 квітня увага всіх журналістів була прикута до губернатора Сидора Кізіна та голови облради Віталія Француза, у вестибюлі під гучні крики «Слава Україні!» Сергія Рижука обливали зеленкою.

За словами очевидців, після цього Рижук швидко пішов у напрямку свого колишнього кабінету, буцімто, щоб відмити зеленку. Але у приймальній сказали, що він скористався чорним ходом і залишив приміщення облдержадміністрації.

Після перерви депутат облради Сергій Рижук у сесійну залу не повернувся.

Теперішні очільники обласної ради такі дії активістів не підтримують і вже рахують збитки.

«Я не хочу, щоб у цій країні когось постійно обливали зеленкою. Якщо він заслужив, то він має сісти в тюрму. Зараз треба купувати нові штори, вони, здається, коштують декілька тисяч гривень, а ви їх облили і вже принесли збиток. Але давайте навчимось один одного чути і поважати», - наголосив з трибуни заступник голови Житомирської обласної ради Руслан Годований.

Активісти, які облили Рижука зеленкою, спілкуватися на камеру не захотіли. Сказали лише, що екс-губернатор це заслужив, результатом вони задоволені, а зеленки у них вистачить на всіх корупціонерів і хабарників Житомирщини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі