Влада

Новий керівники ГУ Міндоходів у Житомирській області до призначення працював на Київщині

25 April 2014, 13:36

 25 квітня губернатор Сидір Кізін представив нового керівника головного управління Міндоходів у Житомирській області Сергія Бобровського.

Про це Житомир.info повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

Сидір Кізін окреслив завдання нової влади по реформуванню країни. Попри зовнішню загрозу, зазначив він, зараз прекрасний момент, щоб об’єднати і реформувати країну. Зі слів очільника області, органи податкової, митної служби мають повернути довіру підприємців – тих, хто виробляє національний продукт. Потрібно створити комфортні умови для бізнесу, для сплати податків громадянами.

«Новопризначений в.о. начальника головного управління Міндоходів у Житомирській області Сергій Бобровський висловив подяку за високу довіру і надію на плідну співпрацю з обласною адміністрацією для того, щоб виконати завдання, що стоять перед податковою службою.», - йдеться у повідомленні прес-служби.

На сайті обласного управління Міндоходів є інформація про те, що Бобровський Сергій Сергійович призначений в. о. начальника Головного управління Міндоходів у Житомирській області з 22.04.2014 наказом Міністерства доходів і зборів України № 1015-о «Про покладання обов’язків». До цього працював заступником начальника Тетіївської ОДПІ – начальником Володарського відділення Головного управління Міндоходів у Київській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі