Місто

9 травня у Житомирі порядок охороняли 400 міліціонерів і більше 200 добровольців

9 May 2014, 15:23

У Житомирі за порядком під час проведення масових заходів 9 травня слідкувало близько 400 правоохоронців і більше 200 добровольців - членів різних громадських формувань міста. Серед них: батальйон «Полісся», ГО «Автомайдан-Житомир» спільно з членами «Демократичного Альянсу», ГО «Нова Сила», ГО «Самооборона Житомирщини», ГО «Самооборона Житомира та Житомирської області», «Правий Сектор», ультраси та інші.

Громадські патрулі мали слідкувати за порядком, супроводжувати ветеранів та запобігати можливим провокаціям. Після того, як ветерани поклали квіти до Вічного вогню, їх автобусами повезли у місто на частування фронтовою кашею.

За словами голови об'єднання «Нова сила» Костянтина Суського, у Житомирі все пройшло спокійно ніяких провокацій не було.

«Були хіба що жіночки з георгіївськими стрічками, які намагалися провокувати, але ми їх ігнорували, все сприймали з посмішкою», - розказує Суський.

За словами громадських активістів, протягом усього дня вони знаходяться у повній бойовій готовності і охоронятимуть громадський порядок. У посиленому режимі сьогодні увесь день працюють і правоохоронці.

У міліції кажуть: цьогорічних у святкуваннях Дня перемоги взяло участь близько 5 тисяч житомирян.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі