Суспільство

Геннадій Зубко та Сергій Сухомлин розповіли, в який умовах перебувають житомирські десантники на Сході

9 May 2014, 20:24

 Напередодні 9 травня Геннадій Зубко та Сергій Сухомлин повернулися з Донеччини, куди їздили провідати житомирських військовослужбовців з 95-ї аеромобільної бригади.

Зараз на сході в бойових умовах формується сильна українська армія, - переконаний перший заступник міського голови Сергій Сухомлин. Там знаходяться справжні патріоти України, які готові йти до кінця.

«Ситуація достатньо складна. В бригаді є поранені, багато випадків псування техніки та зброї. Але бойовий дух дуже високий. Отримуючи 2300-2800 гривень, ці люди кожного дня ризикують життям. Вони не за гроші ризикують, там знаходяться справжні патріоти України», - говорить перший заступник мера Житомира Сергій Сухомлин.

На думку народного депутата Геннадія Зубка, нині дуже важливо усіляко підтримувати українських військових, які кожного дня наражаються на небезпеку, захищаючи державний суверенітет України.

«Зрозуміти, що відбувається на сході можна лише будучи там. Коли ти вже на місці, бачиш умови, настрій людей, ти розумієш, що вони знаходяться в бойових діях і вони виконують дуже серйозну небезпечну для свого життя роботу. Тільки там розумієш, що кожна помилка, кожен недолік, кожне недопрацювання в тих чи інших моментах загрожує життю конкретних офіцерів і конкретних солдат», - зазначає Зубко.

Гостинці від житомирських підприємців

Комбриг Михайло Забродський і народний депутат Геннадій Зубко

Сергій Сухомлин виклав кілька фото на своїй сторінці у фейсбук

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі