Влада

На зарплату 622 працівників департаментів і управлінь Житомирської ОДА за рік витратять 20,5 млн. грн. Інфографіка

19 May 2014, 18:18

На оплату праці працівників структурних підрозділів Житомирської обласної державної адміністрації на рік передбачено 20555,500 тис. грн.

Розпорядження житомирського губернатора Сидора Кізіна від 5 травня «Про встановлення на 2014 рік фонду оплати праці працівників і видатків на утримання районних державних адміністрацій та структурних підрозділів облдержадміністрації» опубліковане на офіційному сайті ОДА.

Так, найбільший фонд оплати праці встановлений для працівників департаменту фінансів – 2766,700 тис. грн., найменший – служби у справах дітей - 451,500 тис. грн.

В іншому розпорядженні Кізіна зазначено, що гранична чисельність працівників структурних підрозділів Житомирської облдержадміністрації – 622.

Найбільша чисельність працівників у департаменті праці та соціального захисту населення – 73, найменша – в службі у справах дітей – 14 осіб.

Детальніша інформація про фонд оплати праці працівників структурних підрозділів облдержадміністрації та граничну чисельність працівників департаментів та управлінь – в інфографіці.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі