Місто

Вдова загиблого під Слов'янськом підполковника Сенюка отримала в Житомирі роботу вчителя

13 June 2014, 11:42

Вдова загиблого командира першого аеромобільного десантного батальйону 95-ї окремої аеромобільної бригади підполковника Тараса Сенюка Ольга отримала роботу вчителя іноземних мов у Житомирі.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної державної адміністрації.

Як повідомляв Житомир.info з посиланням на сайт Коломийські вісті, дружина і 8-річна донька загиблого певний час жили у Коломиї на Івано-Франківщині, де також проживають батьки і брат Сенюка. Сам військовослужбовець жив у Житомирі кілька останніх років, поки служив в 1-му аеромобільному батальйоні.

3 червня Тарас Сенюк загинув під час перестрілки з терористами біля Слов'янська.

Після загибелі годувальника вдова комбата розпочала пошуки роботи у Житомирі, причому звернулася до найвищого керівництва - голови Житомирської облдержадміністрації Сидора Кізіна.

Особисте звернення Кізін не залишив без уваги.

За інформацією управління освіти і науки облдержадміністрації, Ользі було запропоноване місце вчителя з англійської мови в Житомирській міській гімназії №3.

Як повідомляв Житомир.info, 11 червня виконком Житомирської міськради вирішив надати Ользі Сенюк одноразову адресну матеріальну допомогу у розмірі 100 тис. грн. та призначити щомісячну матеріальну допомогу на дитину Єлизавету Сенюк в розмірі 50% прожиткового мінімуму для відповідної категорії громадян.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі