Суспільство

Перукарі з Житомира безкоштовно робили зачіски мешканцям санаторію «Тетерів», які втекли від війни

21 June 2014, 15:00

 20 червня житомиряни вкотре передали допомогу мешканцям Луганщини та Донеччини, які внаслідок воєнних дій на сході України, змушені були залишити свої домівки і зараз живуть у Коростишеві, в санаторії «Тетерів».

Про це Житомир.info розповіли ініціатори та організатори допомоги з громадського об’єднання «Спілка небайдужих жінок».

За словами організаторів, до благодійної акції долучились багато простих житомирян, їхні друзі й знайомі, а також кафе, магазин, салон-перукарня.

Організатори підійшли до благодійної акції креативно: привезли з собою вісім перукарів, які хлопчикам і жінкам робили модні зачіски та стрижки, а дівчаткам заплітали кіски і прикрашали волосся віночками.

«Жінка завжди має бути жінкою. Вона має бути привабливою, охайною, а ще в неї має бути настрій. Подарувати гарний настрій може гарна зачіска. Тому ми вирішили запросити перукарів. Вони надавали свої послуги безкоштовно.  Обов’язок кожного зараз усіма можливими силами допомагати тим, хто змушений був залишити свої домівки, а подекуди і рідних», - зазначає представниця ГО «Спілка небайдужих жінок» Олена Тичинська.

Діти весело провели час із аніматорами, які долучились до акції. Малювали на асфальті свою мрію, брали участь у різноманітних конкурсах.

Перш, ніж їхати в «Тетерів», волонтери зустрілись із жителями та дирекцією санаторію і поцікавились, яка допомога потрібна. Мешканцям санаторію привезли продукти харчування – піцу, солодкі булочки, мінеральну воду, а також дитячий одяг і взуття, розвиваючі ігри для дітей, картки для поповнення рахунку, медикаменти, засоби особистої гігієни та інші необхідні речі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі