Суспільство

Під Житомиром ремонтують і повертають на Схід військову техніку

25 June 2014, 18:01

 Військову техніку, що вийшла з ладу під час АТО, відновлюють рекордними темпами та повертають назад – на Схід. Цю роботу виконує ремонтно-відновлювальний батальйону військової частини А1586, що на Житомирщині. З початку березня на колеса та гусениці тут вже поставили більш як 300 одиниць автомобільної та бронетанкової техніки.

Майстри пояснюють, що менше 10% техніки потрапляють на ремонт з бойовими пошкодженнями, в основному доводиться лагодити насоси, двигуни та системи охолодження.

У військовій частині кажуть: з початком АТО у них суттєво додалось роботи. Лише з початку військових дій взяли у штат більше 70 нових працівників, втім відкритими залишаються ще 20 вакансій: на роботу потрібні електрозварювальними, токарі, майстри по ремонту бронетанкової та автомобільної техніки

Більшість працівників батальйону зараз перебуває на Сході, де ремонтують пошкоджену техніку просто неба у зоні бойових дій. Вже наприкінці тижня особовий склад батальйону із Житомира відправиться на Схід, щоб замінити військових, які впродовж місяця працювали в зоні проведення АТО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі