Влада

Житомирські активісти просять президента відправити у відставку губернатора Сидора Кізіна. Лист

2 July 2014, 13:09

 Житомирські активісти просять президента Петра Порошенка відправити у відставку губернатора Сидора Кізіна.

Відповідний лист опублікований на фейсбук-сторінці «Автомайдан-Житомир».

Члени громадських організацій пишуть, що після ситуації з призначенням нового керівника управління Держгірпромнагляду у Житомирській області, вони відчувають себе ошуканими.

«Такого брехуна, який зганьбив честь і достоїнство державного службовця громада Житомирщини терпіти не буде, Сидір Кізін втратив довіру людей, своїм вчинком зганьбив державні та громадські інтереси та ідеї, які проголошувалися на Майдані. Тому просимо Вас негайно підписати указ про відставку голови Житомирської облдержадміністрації Сидора Кізіна», - йдеться у листі, який підписали члени та керівники близько десяти громадських організацій.

Звернення до Петра Порошенка зареєстроване в канцелярії Адміністрації президента 1 липня 2014 року.

Як повідомляв Житомир.info, 16 червня активісти пікетували теруправління Держгірпромнагляду у Житомирській області, протестуючи проти призначення нового керівника – Олега Кирилюка. Під час пікету з’ясувалося, що губернатор Сидір Кізін погодив його кандидатуру, хоча напередодні запевняв активістів, що не причетний до цього призначення.

Потім Кізін вмовляв активістів дати шанс новому керівнику проявити себе на посаді. «Я вважаю, що треба дати людині шанс, щоб він попрацював, показав себе, але під прискіпливим контролем громади», – сказав Кізін під час зустрічі з активістами 17 червня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі