Влада

Після зустрічі з житомирськими перевізниками губернатор виходив із зали під вигуки «Ганьба»

4 July 2014, 15:05

4 липня житомирські перевізники зібралися в облдержадміністрації, щоб обговорити кандидатуру керівника профільного департаменту.

Олександра Красноштана, який родом із Вінниці, пропонує призначити на посаду директора департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму губернатор Сидір Кізін.

Присутніх цікавило, чому розглядається тільки єдина безальтернативна кандидатура і чому знову на керівні посади в Житомирській облдержадміністрації призначають «варягів».

Проти кандидатури Красноштана виступають і працівники самого департаменту: представник колективу запропонував призначити директором Романа Крисюка, який останні три місяці був в.о. Але губернатор відстоював свого кандидата та нагадував, що департамент займається не лише транспортом.

Перевізники також намагалися з’ясувати, чому заступником директора департаменту призначений Олексій Рисіч, родичі якого контролюють близько 30% усього ринку пасажирських перевезень області, але Сидір Кізін поспішав на іншу зустріч і просто вийшов із зали під супровід вигуків «Ганьба!».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі