Влада

Житомирський губернатор зустрівся з мешканцями Слов’янська та десантниками 95-ї бригади

10 July 2014, 10:40

 Губернатор Житомирської області Сидір Кізін поділився враженнями від поїздки до Слов’янську Донецької області.

Фото та відео Кізін виклав на своїй сторінці у фейсбук ввечері 9 липня.

«Щойно виїхали із Слов'янська. Те що ми побачили – важко описати словами. Руїни Семенівки без перебільшення нагадують Грозний 1996 року. Я чекав озлоблення в очах місцевих мешканців, натомість побачив як вони з щирими посмішками та вдячністю вітали житомирських воїнів. На центральній площі Слов'янська до мене підходили люди і українською (!) мовою дякували за небайдужість. Так співпало, що коли ми привезли дві вантажівки гуманітарної допомоги до будинку міської ради, туди під'їхали нардепи від Партії Регіонів Юрій Мірошниченко та Микола Левченко. Цих двох місцеві з криками та свистом вигнали з площі. Як на мене – у нас на очах народилась єдина Українська Нація!», - пише Кізін.

 

Сайт обласної державної адміністрації повідомляє, що губернатор зустрічався також із військовослужбовцями 95-ї аеромобільної бригади.

«Під час передачі гуманітарної допомоги жителям звільненого українськими військовими міста Слов’янська на Донеччині голова облдержадміністрації Сидір Кізін зустрівся з військовослужбовцями 95-ї окремої аеромобільної бригади. Сидір Кізін вважає, що допомогу з Житомирщини доцільно розподілити між жителями різних районів Слов’янська, аби всі постраждалі від бойових дій отримали продукти харчування, медикаменти та гігієнічні засоби. Частину зібраної в області гуманітарної допомоги передали військовим 95-ї аеромобільної бригади», - йдеться у повідомленні прес-служби облдержадміністрації.

Як повідомляв Житомир.info, 8 липня з Житомира виїхали фури, які везли більше 30 тон харчів для мешканців звільненого від терористів Словянська. Слідом за вантажівками на схід поїхав і губернатор Сидір Кізін разом із журналістами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі