Місто

У Житомирі активісти прийшли подивитися на готовність батальйону територіальної оборони, а він вирушив на Схід

14 July 2014, 12:10

 14 липня представники Правого сектора Житомира та Бердичева, активісти Самооборони Житомирщини та Автомайдану зібралися о 9-й ранку біля ОДА, де планувався огляд стану готовності 10-го батальйону територіальної оборони. Окрім цього, на майдані Корольова були присутні працівники міліції та ДАІ.

Координатор Автомайдану Олександр Таргонський вважає, що такі заходи безпеки зумовлені тим, що Сидір Кізін боїться напряму спілкуватися з активістами, тож вирішив відгородитися від людей новоствореним батальйоном територіальної оборони.

Втім, директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Житомирської ОДА Марія Моісеєнко повідомила присутнім, що захід, на який зійшлися люди, відміняється, оскільки губернатор Сидір Кізін разом з журналістами поїхав у Новоград-Волинський проводжати 10-й батальйон територіальної оборони на Схід. Вона також запевнила, що повернувшись у Житомир, губернатор сам усе розкаже детально, але так і не пояснила, чому лише обраним журналістам повідомили про відправку Житомирського батальйону на Схід.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі