Влада

І вдень, і вночі до Житомирської ОДА приходять люди, щоб підтримати Кізіна

18 July 2014, 12:25

 Три десятки людей прийшли вранці 18 липня до Житомирської ОДА, щоб виказати свою підтримку керівнику адміністрації Сидору Кізіну. Люди не приховують: більшість з них – однопартійці губернатора-«свободівця» і приїхали з різних районів області.

Дорогою на роботу Сидір Кізін підходить до своїх шанувальників, щоб привітатися та перекинутися кількома словами.

«Вчора було рішення Кабінету міністрів, без анонсу, без повідомлення преси про те, що на посаду голови Житомирської ОДА погоджується призначення іншої людини. І це викликало у людей запитання: що це за людина, хто пропонує. Насправді, люди бояться невідомого і люди бояться речей, які відбуваються кулуарно. Тому от я спілкуюсь з людьми і люди питають пояснень, а що відбувається, чому нам ні про що не говорять», - каже Кізін.

Відповідати на ці ж запитання Сидір Кізін готовий і вдень, і вночі: на своїй сторінці у фейсбук він виклав фото свого спілкування з молоддю, яка зібралася біля облдержадміністрації о пів на другу ночі.

Наразі адміністративну будівлю на майдані Корольова охороняє близько десятка міліціонерів. Сидір Кізін повідомляє, що продовжує працювати у штатному режимі і готується до поїздки у Слов’янськ. А «свободівці», які зібралися поблизу адміністрації, досі не визначились, як довго стоятимуть тут.

 

На офіційному сайті Житомирської облдержадміністрації вже з’явилося повідомлення про «обурених людей», які приїхали підтримати Сидора Кізіна.

«Нас влаштовує Кізін. А призвіще, яке озвучили деякі ЗМІ, нам не відоме та й не хочемо ми нікого більше. Вчора у Києві сім чоловік представились громадою Житомирщини і вимагали звільнення Сидора Кізіна. Як декілька людей може виступати за усю громаду? Це просто не влазить ні в які ворота. Ми віримо, що президент розбереться в ситуації», - кажуть люди.

Прихильники Кізіна вважають, що деякі особи в Києві та області розхитують ситуацію, обманюючи президента і збираються «відкрити очі» Порошенку.

«Наразі люди йти не хочуть. Кажуть, що поїдуть до Києва в Адміністрацію Президента, аби донести йому думку справжньої громади, щоб він залишив Сидора Кізіна, а винних в збуренні ситуації покарав», - повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

18 липня, 9.25 ранку, Кізін по Михайлівській пішки прямує на роботу

О 9.30 біля Житомирської ОДА людей було не багато

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі