Влада

Житомирський губернатор Машковський: перше і головне завдання – подолання корупції

23 July 2014, 13:47

Губернатор житомирської області Сергій Машковский назвав своїми головними завданнями подолання корупції і прозорі призначення.

Про це він сказав під час свого першого виступу в якості губернатора 23 липня.

«Перше і головне завдання – подолання корупції. Ми повинні об’єднатися як громада – тільки тоді ми зможемо подолати корупцію. Всі мешканці області зможуть дзвонити і повідомляти про такі факти, обіцяю, що реагування буде миттєве і жорстке. Друге – прозоре призначення на посади і публічне обговорення кандидатів. Закликаю всіх активістів долучитися до цього», - сказав Машковский.

Він також пообіцяв ініціювати проведення аудиту витратної частини бюджету, відмінити непрозорі рішення про виділення земельних ділянок, особливо – земель запасу. Також губернатор нагадав, що досі не покарані ті, хто бив активістів, підпалював автомобілі та здійснював тиск на бізнес.

Після представлення губернатора відбулася прес-конференція для ЗМІ, під час якої Машковський запевнив, що за крісло не тримається і не сприймає своє призначення, як нагороду.

«Я себе сприймаю як менеджер, управлінець, найнятий територіальною громадою і президентом України», - сказав Сергій Машковський.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 22 липня на сайті президента були опубліковані укази про звільнення Сидора Кізіна з посади голови Житомирської облдержадміністрації і призначення на цю посаду Сергія Машковського.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі