Події

Начальник ІТТ з Житомирської області збив двох людей і втікав з місця ДТП, - журналіст

3 August 2014, 21:54

 Начальник Володарського-Волинського ІТТ вночі збив двох людей і намагався втекти з місця ДТП.

Про це на своїй сторінці у фейсбук написав журналіст Hromadske.tv Богдан Кутєпов з посиланням на інформацію Сергія Сіваченка.

«Вночі 2-го серпня у Володарську-Волинському (Житомирська обл.) старший лейтенант міліції Олексій Голяк здійснив наїзд на чоловіка та жінку, що йшли поряд із тротуаром, ведучи велосипед. Машина рухалася центральною частиною містечка на високій швидкості без освітлення. Після зіткнення водій відразу ж почав втікати на автівці з місця пригоди. Кілька свідків події вскочили у свій «Форд» та почали переслідувати винуватця ДТП. Наздогнали правоохоронця за межами Володарська, змушуючи автоманеврами того зупинитися. Внаслідок цього втікач ще й підбив транспортний засіб небайдужих переслідувачів, сам зазнавши при цьому тілесних ушкоджень.

Але значно сильніших травм зазнала 25-річна жінка (матір трьох малих дітей), котра потрапила під колеса автівки начальника місцевого ІТТ. У неї – складна черепно-мозкова травма, її стан – стабільно-тяжкий. У другого пішохода – ушкодження не такі серйозні.

Місцеві ж ДАІшники прибули за збігом різних обставин на місце пригоди десь через 50 хвилин після виклику. Ще через 2 години з Житомира прибули слідчі та експерти з обласної прокуратури, котрі почали докладно з’ясовувати обставини події. Результати взятих медичних аналізів у ході слідства ще не оприлюднені», - йдеться у повідомленні.

 

За вихідні управління ДАІ в Житомирській області не оприлюднювало інформацію про ДТП у Володарсько-Волинському районі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі