Влада

Обласна влада не знає про заборону феєрверків у Житомирі?

20 August 2014, 17:10

До Дня незалежності України в районних центрах, містах, селищах, інших населених пунктах Житомирської області, зокрема і в трудових колективах, проведуть заходи патріотичного змісту, серед яких – показ документальних і художніх фільмів, трансляцію тематичних радіо- і телепрограм, присвячених історії українського державотворення та подіям в Україні під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), за участю очевидців та учасників цих подій.

Про це, зокрема, йдеться у розпорядженні голови Житомирської облдержадміністрації Сергія Машковського від 12.08.2014 №227 «Про відзначення в області 23-ї річниці незалежності України», яке опубліковане на офіційному сайті ОДА.

Відповідно до плану заходів з підготовки та відзначення в області Дня Незалежності, який подано у тексті розпорядження, планується «ужити додаткових заходів щодо надання державної підтримки сім’ям громадян, які загинули, втратили здоров’я, виборюючи демократичний вибір та відстоюючи конституційні засади демократії, права і свободи людини під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України».

У розпорядженні також зазначено, що релігійним організаціям рекомендуватимуть провести 23-24 серпня молебні за Україну та український народ. У святкові дні у районах та містах планують організують торгівлю промисловою та сільськогосподарською продукцією, виставки-продажу товарів народних промислів.

Передостанній пункт плану заходів - забезпечити проведення у День незалежності в м. Житомирі святкового феєрверку.

Нагадаємо, 6 серпня виконком Житомирської міської ради прийняв рішення про заборону феєрверків на території міста Житомира до моменту завершення антитерористичної операції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі