Політика

ЦВК зареєструвала трьох самовисуванців по Малинському округу та відмовила одному по Житомирському

19 September 2014, 13:05

 Центрвиборчком 18 вересня зареєстрував трьох кандидаті в одномандатному виборчому окрузі Житомирської області та відмовив у реєстрації кандидату-самовисуванцю по округу №62.

Відповідні постанови опублікована на сайті ЦВК.

Зареєстровані кандидати-мажоритарники по округу № 66 (Малин):

Баранівський Василь Федорович, народився 28 березня 1945 року в селі Барвінки Малинського району Житомирської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, головний науковий співробітник, Інститут вищої освіти Національної академії педагогічних наук України, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування;

Литвин Іван Володимирович, народився 28 березня 1989 року в місті Києві, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, проходить військову службу, член Народної Партії, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування;

Музира Владислав Володимирович, народився 27 серпня 1971 року в місті Києві, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ «Столичне архітектурне бюро Андрія Волошина», безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

Також 18 вересня ЦВК відмовила в реєстрації кандидату в народні депутати по округу №62 (Житомир) Валерію Онопрієнку.

«На порушення вимог пункту 1 частини другої статті 55 Закону заява про самовисування не містить зобов’язання Онопрієнка В.В. у разі обрання його депутатом скласти представницький мандат, який відповідно до Конституції України та законів України несумісний з мандатом народного депутата України, або зазначення що такого не має. За таких обставин указаний документ не є заявою про самовисування кандидата у народні депутати України в розумінні пункту 1 частини другої статті 55 Закону. Крім того, Центральна виборча комісія зазначає, що відповідно до частини третьої статті 55 Закону разом з документами, передбаченими частиною другою цієї статті, до Центральної виборчої комісії подається в електронному вигляді передвиборна програма кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі. При цьому за змістом частини п’ятої статті 63 Закону обсяг передвиборної програми кандидата у депутати, що розміщується на його інформаційному плакаті, який виготовляється Комісією за рахунок коштів Державного бюджету України, що виділяються на підготовку і проведення виборів депутатів, повинен становити до трьох тисяч дев’ятисот друкованих знаків. Натомість обсяг поданої Онопрієнком В.В. передвиборної програми становить три тисячі дев’ятсот чотирнадцять друкованих знаків», - йдеться у відповідній постанові ЦВК.

Нагадаємо, що вже офіційно зареєстровані 12 кандидатів по мажоритарних округах Житомирської області: Олександр Коцюбко, Олександр Величко (округ №62), Анжеліка Лабунська, Павло Жебрівський (округ №63), Володимир Пехов (округ №64); Сергій Суров, Віталій Бойчук (округ №65); Віталій Журавський, Володимир Гук, Яніна Кремпіц (округ №66); Віктор Развадовський, Володимир Кропивницький (округ №67).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі