Суспільство

У Новоград-Волинському районі поховали двох контрактників, які воювали на Сході

25 September 2014, 11:01

22 вересня на території 12 інженерного полку у Новограді-Волинському Житомирської області відбулося прощання з військовослужбовцем військової служби за контрактом, старшим сержантом, командиром 2 відділення мінних загороджувачів взводу інженерних загороджень роти загороджень інженерно-саперного батальйону військової частини А3814 Василем Володимировичем Подолянчуком, який загинув в наслідок вибуху в зоні АТО.

Про це повідомляє відділ інформації та зв’язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради.

Народився Василь Подолянчук 13 січня 1981 року в селі Гульск Новоград-Волинського району.

На початку своєї військової кар’єри, з 1999 по 2000 роки проходив строкову військову службу у військовій частині смт Дівички Черкаської області, а з 2001 року був призваний на військову службу за контрактом у м. Новоград-Волинський, де перебував на керівних посадах.

Провести в останню дорогу захисника Батьківщини прийшли військові товариші, представники місцевої влади, близькі та рідні загиблого. Поховали Василя Подолянчука в рідному селі Гульськ. В чоловіка залишилася молода дружина та діти.

Кількома днями раніше, 19 вересня, у Новограді-Волинському поховали сержанта за контрактом, командира відділення радіовідділення взводу зв’язку механізованого батальйону 30-ї окремої механізованої бригади Сергія Петровича Михайлова

Народився Сергій Михайлов 26 січня 1976 року у Новограді-Волинському, за походженням – росіянин.

7 травня 1996 року був прийнятий на військову службу за контрактом Новоград-Волинським ОМВК.

Перебуваючи у зоні АТО Сергій зазнав тяжких травм. 3 вересня 2014 року сержант поступив до військового шпиталю м. Харкова з діагнозом «вибухова травма, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, посттравматичний стресовий розлад, тривожний стан». 5 вересня його було переведено до військового шпиталю м. Києва, а 6 вересня – до військового шпиталю м. Житомира. 17 вересня Сергій Михайлов був виписаний зі шпиталю та направлений на реабілітацію. Однак 18 вересня серце чоловіка зупинилося.

Усі фото відділу інформації та зв’язків з громадськістю Новоград-Волинської міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі