Місто

У Житомирі за два місяці мають розробити концепцію індустріального парку

26 September 2014, 16:36

У Житомирі працюватимуть над розробленням концепції індустріального парку.

Рішення про проведення робіт стосовно створення індустріального парку було прийняте на сесії Житомирської міської ради 24 вересня.

З метою активізації діяльності, спрямованої на поліпшення інвестиційної привабливості міста Житомира, залучення інвестицій для створення і розвитку високотехнологічних виробництв, міська рада вирішила: «управлінню регулювання земельних відносин міської ради спільно з управлінням містобудування, архітектури та дизайну міського середовища міської ради у строк до 1 листопада 2014 року провести підготовчу роботу щодо вибору земельної ділянки, приведення її до вимог Закону України «Про індустріальні парки» та одержання від повноважених держави органів необхідних документів для затвердження Концепції індустріального парку», - йдеться у проекті рішення.

Міська рада також вирішила утворити робочу групу для розроблення концепції індустріального парку, яку очолить секретар міськради.

Департамент економічного розвитку міської ради у співпраці із Державною бюджетною установою «Житомирський регіональний центр з інвестицій та розвитку» Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України має організувати діяльність робочої групи та у двомісячний термін розробити концепцію індустріального парку для затвердження Житомирської міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, під час прес-конференції за підсумками 100 днів роботи перший заступник міського голови Житомира Сергій Сухомлин повідомляв, що індустріальний парк розташовуватиметься на околиці міста на площі 100 га. За словами Сухомлина, на цій території зможуть розміститися до 30 підприємств, які дадуть близько 3 тисяч робочих місць.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі